AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklara taş atmak

Kahve falında balıklara taş atmak

Kahve falında balıklara taş atmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, gelirin tükeneceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında balıklara taş atmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler sunan kişiler olabilir.

Kahve falında balıklara taş atmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığa taş atmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye taş atmak hayatının alt üst olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı taş atmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında bir yere taş atmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında koyuna taş atmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir