AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, huzurlu günler görüleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sağlık ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak geçim derdinden kurtulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak belli bir kazanç elde edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir