AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya inmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çocuklarının fazla olacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir