AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, düşmanlarına da dost olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya inmek gelirinden yana memnun olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir