AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne dokunmak

Kahve falında gökyüzüne dokunmak

Kahve falında gökyüzüne dokunmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak işlerinde önemli adımlar atacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, zorlukların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında ata dokunmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne dokunmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçaya dokunmak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutlara dokunmak gücünün azalacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara dokunmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir