AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaya dokunmak

Kahve falında evliyaya dokunmak

Kahve falında evliyaya dokunmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, saygın biri haline geleceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında evliyaya dokunmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında evliyaya dokunmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında evliya birini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya çağırmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında evliyanın görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, umutlarının söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliya eli görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında bayan evliya görmek adının yayılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya ismi görmek yol kat edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir