AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıya dokunmak

Kahve falında dışkıya dokunmak

Kahve falında dışkıya dokunmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, güçlükle elde edilecek başarı, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında dışkıya dokunmak gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında dışkıya dokunmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışkıyla oynamak işlerini tek başına yöneteceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek büyük mutluluklar yaşayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında keçi dışkısı görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında dışkıda kurt görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında dışkısını temizlemek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir