AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeye dokunmak

Kahve falında memeye dokunmak

Kahve falında memeye dokunmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeye dokunmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Kahve falında memeye dokunmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine dokunmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dokunduğunu hissetmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında göze dokunmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ ete dokunmak insanlar tarafından sevileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak çok sevineceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında yılana dokunmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza dokunmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir