AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamilenin karnına dokunmak

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında hamilenin öldüğünü görmek rahat bir hayat sürüleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamilenin kanaması olduğunu görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına inanılır.

Kahve falında karnına dokunmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile karnına dokunmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kar dokunmak mutlulukların yarım kalacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir