AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa basmak

Kahve falında balığa basmak

Kahve falında balığa basmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, verimli olacak işler yapacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, rahat şekilde yaşayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Kahve falında balığa basmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında balığın üstüne basmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa basmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına rivayet eder.

Kahve falında balıklara basmak onurlu bir hayat süreceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tezeğe basmak anne baba duası alacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında inek dışkısına basmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine basmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gübreye basmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir