AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübreye basmak

Kahve falında gübreye basmak

Kahve falında gübreye basmak çok sorunlu günler geçireceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, işlerin iyiye gideceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında gübreye basmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında gübreye basmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek gübresine basmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek gübresi görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, geleceğine bakacağına inanılır.

Kahve falında at gübresi görmek muradına eremeyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gübrenin içine düşmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, hayat daha olumlu bakılacağına yorulur.

Kahve falında köpek gübresi görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında buğdaya gübre atmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında gübre yığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir