AnaSayfa / Genel / Kahve falında tezeğe basmak

Kahve falında tezeğe basmak

Kahve falında tezeğe basmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, cebinin para göreceğine, işlerin devam edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tezeğe basmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Kahve falında tezeğe basmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tezek basmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tezekli bal görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet eder.

Kahve falında yaş tezek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tezek yakmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tezek yediğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Kahve falında tezek taşımak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek tezeği görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir