AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üzerine basmak

Kahve falında ölünün üzerine basmak

Kahve falında ölünün üzerine basmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerinin düzene gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üzerine basmak gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında ölü kediye basmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü fareye basmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fare ölüsüne basmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün üzerine basmak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ölüye basmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının arkasına basmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdeste basmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir