AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, olumsuz haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işaret eder.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hainlik yapacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz kedi görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak kazancında bereketin artacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir