AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklara basmak

Kahve falında balıklara basmak

Kahve falında balıklara basmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıklara basmak gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında balıklara basmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığın üstüne basmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalettir.

Kahve falında balığa basmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kana basmak konfor içinde yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında köpek bokuna basmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının topuğuna basmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında el basmak rahata ve huzura kavuşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında deniz suyuna basmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir