AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek dışkısına basmak

Kahve falında inek dışkısına basmak

Kahve falında inek dışkısına basmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refahının ve varlığının artacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Kahve falında inek dışkısına basmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısına basmak daha çok çalışılacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında dışkıya basmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, ters giden durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında köpek dışkısına basmak ününün çoğalacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında inek dışkısı yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek dışkısı temizlemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir