AnaSayfa / Genel / Kahve falında balı yüzüne sürmek

Kahve falında balı yüzüne sürmek

Kahve falında balı yüzüne sürmek hayırlı ve güzel olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında balı yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında balı yüze sürmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında balı yüzüne sürmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze bal sürmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne bal sürmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vucuduna bal sürmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine inanılır.

Kahve falında saçlara bal sürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Kahve falında ayağına bal sürmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçına bal sürmek sorunlarını çözeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir