AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal sürmek

Kahve falında bal sürmek

Kahve falında bal sürmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal sürmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağza bal sürmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balı yüzüne sürmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında saça bal sürmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzına bal sürmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında vucuduna bal sürmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında saçlara bal sürmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir