AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına bal sürmek

Kahve falında saçına bal sürmek

Kahve falında saçına bal sürmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına bal sürmek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında saçına bal sürmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, kötü karakterli bir kadına işarettir.

Kahve falında saçlara bal sürmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça bal sürmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzına bal sürmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında vucuduna bal sürmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağza bal sürmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında yüze bal sürmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında ayağa bal sürmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir