AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça bal sürmek

Kahve falında saça bal sürmek

Kahve falında saça bal sürmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saça bal sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında saçına bal sürmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında saça bal sürmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlara bal sürmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına bal sürmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa bal sürmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında bal sürmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir