AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne bal sürmek

Kahve falında yüzüne bal sürmek

Kahve falında yüzüne bal sürmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, anne baba duası alacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne bal sürmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne bal sürmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulur.

Kahve falında balı yüzüne sürmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında balı yüze sürmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze bal sürmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ağza bal sürmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlara bal sürmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalettir.

Kahve falında saçına bal sürmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir