AnaSayfa / Genel / Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balgam tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında balgam tükürmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah balgam tükürmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının balgamını görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında balgam kusmak zararlı kişilerden uzak durulacağına, özel hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda balgam görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir