AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah balgam tükürmek

Kahve falında siyah balgam tükürmek

Kahve falında siyah balgam tükürmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekmeğinin azalmayacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, dertlerin aşılacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam tükürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında siyah balgam tükürmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında balgam tükürmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah balgam görmek hidayete ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balgam görmek rakiplerin üzüleceğine, iş yeri sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir