AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının balgamını görmek

Kahve falında başkasının balgamını görmek

Kahve falında başkasının balgamını görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının balgamını gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında balgam yutmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet eder.

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, ancak yılmayacağına işaret eder.

Kahve falında balgamda kan görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yerde balgam görmek onları okula göndereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının balgamını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret eder.

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir