AnaSayfa / Genel / Kahve falında balgam tükürmek

Kahve falında balgam tükürmek

Kahve falında balgam tükürmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, enerjisini toplayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında balgam tükürmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında siyah balgam tükürmek gelirin tükeneceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balgam tükürmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil balgam görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde balgam görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerdeki karın artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir