AnaSayfa / Genel / Kahve falında balgam kusmak

Kahve falında balgam kusmak

Kahve falında balgam kusmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balgam kusmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında balgam kusmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balgam çıkarmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak faydalı şeyler yapacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda balgam görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak yapılan işte ustalaşılacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir