AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganla boğuşmak

Kahve falında yorganla boğuşmak

Kahve falında yorganla boğuşmak onlara hocalık edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yorganla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Kahve falında yorganla boğuşmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hakkını yedirtmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında aslan boğuşmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına alamet eder.

Kahve falında dalgayla boğuşmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sularla boğuşmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuzla boğuşmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanla boğuşmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hidayete ermeyi de başaracağına inanılır.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak terfi alamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir