AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla boğuşmak

Kahve falında aslanla boğuşmak

Kahve falında aslanla boğuşmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında aslanla boğuşmak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işarettir.

Kahve falında aslan boğuşmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, yüküne ortak olacağına inanılır.

Kahve falında atlarla boğuşmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında suyla boğuşmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında boğayla boğuşmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunla boğuşmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir