AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgayla boğuşmak

Kahve falında dalgayla boğuşmak

Kahve falında dalgayla boğuşmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgayla boğuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dalgayla boğuşmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvanla boğuşmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında suyla boğuşmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir