AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzla boğuşmak

Kahve falında domuzla boğuşmak

Kahve falında domuzla boğuşmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuzla boğuşmak gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında domuzla boğuşmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çamurla boğuşmak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cinlerle boğuşmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplanla boğuşmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan boğuşmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azraille boğuşmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında ayıyla boğuşmak bir hastalığa maruz kalacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında bir adamla boğuşmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir