AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan boğuşmak

Kahve falında aslan boğuşmak

Kahve falında aslan boğuşmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan boğuşmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında aslanla boğuşmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında aslan boğuşmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak kısmetlerin azalacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında azraille boğuşmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında atlarla boğuşmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanla boğuşmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgayla boğuşmak büyük sorunların yaşanacağına, işlerinin duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir