AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlarla boğuşmak

Kahve falında kurtlarla boğuşmak

Kahve falında kurtlarla boğuşmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, güvensizliğini yeneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında kurtla boğuşmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cinlerle boğuşmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir adamla boğuşmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla boğuşmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Kahve falında şeytanla boğuşmak bilgiyle donanacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir