AnaSayfa / Genel / Kahve falında sularla boğuşmak

Kahve falında sularla boğuşmak

Kahve falında sularla boğuşmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, duaların kabul olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sularla boğuşmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında suyla boğuşmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında sularla boğuşmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle boğuşmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kaplanla boğuşmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında çamurla boğuşmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir