AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak kişinin hayat sevincinin artacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dalgayla boğuşmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet eder.

Kahve falında denizle boğuşmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cinlerle boğuşmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir