AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganın üstünde oturmak

Kahve falında yorganın üstünde oturmak

Kahve falında yorganın üstünde oturmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak zorlukları aşacağına, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek işlerinin artacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında üstünde yorgan görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su üstünde oturmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir