AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç üstünde oturmak

Kahve falında ağaç üstünde oturmak

Kahve falında ağaç üstünde oturmak sorunların birbiri ardına geleceğine, yollarının açılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalettir.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak birçok işin birlikte yapılacağına, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, iyi halin geleceğine işarettir.

Kahve falında karın üstünde oturmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kum üstünde oturmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde oturmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı üstünde oturmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir