AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstünde oturmak

Kahve falında ağacın üstünde oturmak

Kahve falında ağacın üstünde oturmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş üstünde oturmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında suyun üstünde oturmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine tabir olunur.

Kahve falında kum üstünde oturmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üstünde oturmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir