AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde yorgan görmek

Kahve falında üstünde yorgan görmek

Kahve falında üstünde yorgan görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Kahve falında üstünde yorgan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında üstünde yorgan görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek hayatından çıkaracağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yorgan işlemek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet eder.

Kahve falında ipekli yorgan görmek dualarının gerçekleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Kahve falında yorgan verdiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan yünü görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir