AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü yorganla örtmek

Kahve falında üstünü yorganla örtmek

Kahve falında üstünü yorganla örtmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, rızkının artacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında yorganla örtmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yorgan örtmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir