AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın üstünde oturmak

Kahve falında yatağın üstünde oturmak

Kahve falında yatağın üstünde oturmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hastalığının düzeleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak o işten ekmek yiyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak üstünde oturmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde oturmak iyilik görüleceğine, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde oturmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında inek üstünde oturmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde oturmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet eder.

Kahve falında tahta üstünde oturmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Kahve falında su üstünde oturmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir