AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde oturmak

Kahve falında su üstünde oturmak

Kahve falında su üstünde oturmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kişinin yasa düşeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında suyun üstünde oturmak solan yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında su üstünde oturmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde oturmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde oturmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ay üstünde oturmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulur.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta üstünde oturmak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir