AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganın altında olmak

Kahve falında yorganın altında olmak

Kahve falında yorganın altında olmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, dönülmez yollara gireceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorganın altında olmak gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında yorgan altında yatmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında olmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yorganın altına girmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yorganın altında olmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında uyumak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Kahve falında yorganın altında yatmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, parasının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altına girmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında yorganda altın görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir