AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganın altında yatmak

Kahve falında yorganın altında yatmak

Kahve falında yorganın altında yatmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, aile hayatının bozulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulur.

Kahve falında yorganın altında yatmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında yorganın altında yatmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan altında yatmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında yorganla yatmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yorganda yatmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yatmak aile içinde husumet gelişeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yorgan altında uyumak keyifli sohbetler edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalettir.

Kahve falında yorgan altında olmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, ruhen rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir