AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan altına girmek

Kahve falında yorgan altına girmek

Kahve falında yorgan altına girmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan altına girmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yorganın altına girmek ona emek vereceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan altına girmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yorgan altında yatmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yorganın altında olmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganın altında yatmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan altında olmak çok hayırlı işlere atılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında yorgan altında uyumak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganda altın görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, esenlik içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir