AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan altında uyumak

Kahve falında yorgan altında uyumak

Kahve falında yorgan altında uyumak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan altında uyumak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Kahve falında yorgan altında uyumak de elinin bollaşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorganla uyumak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında yorganda altın görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan altına girmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Kahve falında yorgan altında yatmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yorganın altına girmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan altında olmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorganın altında yatmak sayılacağına ve sevileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir