AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganın altına girmek

Kahve falında yorganın altına girmek

Kahve falında yorganın altına girmek yapılan çalışmaların heba olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Kahve falında yorganın altına girmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

Kahve falında yorganın altına girmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yorgan altına girmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında yorgan altında yatmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganın altında olmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında olmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganın altında yatmak hem amaçlarına nail olamayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine inanılır.

Kahve falında yorganda altın görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan altında uyumak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir