AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan altında yatmak

Kahve falında yorgan altında yatmak

Kahve falında yorgan altında yatmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yorgan altında yatmak gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Kahve falında yorgan altında yatmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorganın altında yatmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yorganda yatmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganla yatmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yatmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işarettir.

Kahve falında yorgan altına girmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında olmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir