AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda altın görmek

Kahve falında yorganda altın görmek

Kahve falında yorganda altın görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yorganda altın gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yorgan altında yatmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan altında uyumak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganda altın görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yorganın altında olmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında yorgan altına girmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan altında olmak evine haciz geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına inanılır.

Kahve falında yorganın altına girmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Kahve falında yorganın altında yatmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir