AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan altında olmak

Kahve falında yorgan altında olmak

Kahve falında yorgan altında olmak atılan adımların zarar getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında olmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yorganın altında yatmak huzur ve mutluluk bulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yorgan altında olmak malından ve parasından kaybedeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganın altında olmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında yatmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yorganda altın görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan altına girmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yorgan altında uyumak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında yorganın altına girmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir