AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganı ıslak görmek

Kahve falında yorganı ıslak görmek

Kahve falında yorganı ıslak görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, iyi anlaşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganı ıslak gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Kahve falında ıslak yorgan görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganı ıslak görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak kağıt görmek daha güçlü bir hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ıslaklık hissetmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında ıslak merdiven görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak kilim görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak bir şey görmek dertlerin sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir